Wat is de gemiddelde levertijd van raamfolie?

Bestelde raamfolie worden door ons onder normale omstandigheden na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen verzonden.

 

Kan ik raamfolie laten maken van mijn eigen logo of ontwerp?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt jouw ontwerp bij ons aanleveren via het contactformulier en hierbij ook het gewenste formaat weergeven, zodat wij kunnen bekijken of we dit kunnen bewerken tot een goed snij bestand.

 

Ik wil de raamfolie die in de webwinkel staat afgebeeld net iets anders, kan dit?

Dat is geen enkel probleem! Je kunt ons contactformulier invullen met jouw wensen, zodat wij kunnen kijken wat mogelijk is en wat eventueel de kosten hiervan zijn.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons het bedrag vooraf overmaken of betalen met iDEAL. Betalen met iDEAL is heel veilig en heeft als groot voordeel dat de betaling meteen rond is en wij direct met de bestelling aan de slag kunnen, zodat je bestelling ook sneller kan worden verzonden.


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Je kunt jouw bestelling ook bij ons afhalen. Let op, dit is alleen mogelijk op afspraak. Uiteraard betaal je bij afhalen geen verzendkosten.

 

Hoe kan ik de raamfolie weer makkelijk verwijderen?

Je kunt raamfolies gewoon weer makkelijk verwijderen. Het beste kun je de raamfolie verwijderen met behulp van een föhn. Je blaast hiermee de warme lucht voorzichtig op de raamfolie, zodat de folie wat flexibeler wordt en je deze 
makkelijker kunt verwijderen. Let op, niet te warm maken!

Kan raamfolie meerdere keren gebruikt worden?

Onze raamfolies kunnen maar één keer worden opgeplakt.

 

Hoe worden jullie raamfolies verzonden?

De raamfolies worden in een stevige doos verzonden, zodat de raamfolie niet kan beschadigen. Ook voegen wij een plakinstructie bij, zodat iedereen de raamfolie eenvoudig kan opplakken.

 

Kan ik de raamfolie terugsturen of omruilen?

Nee helaas. Onze raamfolies worden op maat gemaakt. Om deze reden kunnen wij op maat gemaakte producten niet terugnemen.

 

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?
Neem dan gerust even contact met ons op, zodat wij je vraag kunnen beantwoorden.| Meer